martes, 27 de noviembre de 2012

Purrusalda de bacallà

Avui a Madrid fa fred, el fred propi d'aquesta època aquí. Per això em venia de gust dinar alguna cosa calenteta i reconfortant. I aquí està una purrusalda de bacallà que vaig veure fa poc en una revista i que va cridar-me l'atenció.

Ingredients.

250g de bacallà dessalat
300g de patates
2 porros
2 pastanagues
1 culleradeta de pebre vermell
oli
sal

Procediment.

Escaldar el bacallà en aigua bullint i escórrer quan el líquid arribi a ebullició. Treure la pell i separar en trossos el bacallà amb l'ajuda de les mans simplement. Reservar l'aigua de cocció. Netejar i tallar els porros, la pastanaga i la patata. Escalfar una mica d'oli en una cassola i coure les verdures que acabem de tallar. Salar i deixar que es facin uns minuts. Afegir el bacallà, una mica de pebre vermell i l'aigua de cocció del bacallà (fins que veiem que ho cobreix tot). Coure a foc mig al voltant de 25 minuts i anar vigilant el nivell del líquid afegint-ne més si fes falta. Finalment provar el caldo i rectificar de sal si ho creiem necessari i ja es pot servir calentet!


No hay comentarios:

Publicar un comentario