sábado, 17 de noviembre de 2012

Muffins de carbassa i trossos de xocolata

Ara que és plena època de carbassa, no vull deixar de fer algun postre amb aquesta verdura, que igual que el carbassó o la pastanaga, pot quedar molt bé en uns muffins o un pa de pessic.

Ingredients.

280g de farina
190g de sucre
85g de mantega
400g de carbassa sense pell
1 culleradeta de llevat en pols
1 culleradeta d'extracte de vainilla
1 culleradeta d'espècies mesclades (canyella, clau, gingebre i nou moscada mòlts)
1 pessic de sal
2 ous

Procediment.

Encendre el forn a 200º C. Col·locar la carbassa sense pell i en trossos sobre una safata i embolicar amb paper d'alumini. Introduir al forn i deixar-ho al voltant de tres quarts d'hora (comprovar que està tova amb un ganivet).

Barrejar en un bol la farina, el sucre, el llevat en pols, les espècies i el pessic de sal i reservar. En un altre bol barrejar els ous, la mantega (desfeta al microones) i l'extracte de vainilla. Triturar la carbassa que hem fet al forn i afegir a la barreja anterior. Finalment afegir la barreja de farina sense mesclar en excés. Vessar-ho en les 12 cavitats d'un motlle per a muffins i introduir al forn durant uns 20 minuts o fins que veiem que estan daurades.


No hay comentarios:

Publicar un comentario